fbpx

O nas

Podjetje Terrapromo je bilo ustanovljeno kot rezultat dolgoletnega dela in pridobivanja izkušenj v različnih segmentih medicinskih in terapevtskih programih.

 

Naša ekipa se ukvarja s promocijo visokokakovostnih izdelkov za zdravje na naravni osnovi. Postavili smo pred seboj jasen cilj: spodbujati in razvijati visoko kakovostne izdelke na naravni osnovi in razvoj partnerstva z našimi strankami. Vsi naši terapevtski programi od Cellianta, katerih izdelki so tehnološko eden najbolj naprednih na trgu, dajejo odlične rezultate, kar nas še naprej vzpodbuja iskati nove in boljše izdelke.

S Cellinatom do dobrega počutja!

Na tisoče zadovoljnih kupcev v Sloveniji in na Hrvaškem so dokaz, da smo na pravi poti. Tudi s sodelovanjem z različnimi organizacijami v zdravstvu, kot so združenja sladkornih bolnikov, oseb z multiplo sklerozo, združenja bolnikov s srčnimi težavami in raznih drugih organizacij, bomo v sodelovanju z njimi organizirali predavanja o zdravju in terapevtskem učinku našega programa Celliant.

Prav tako je treba izpostaviti dobro sodelovanje z večimi zdravniki in specialisti, ki vse bolj priznavajo in priporočajo samo naše izdelke. Vabimo vas, da preizkusite našo ponudbo in se prepričate o kakovosti našega programa.

Vaš Terrapromo.