fbpx

Mnenja

Patricija, Logatec
Želela bi podati mnenje glede mojih rokavic: Kot sem vam že omenila, imam Raynaudov sindrom in preživela sem veliko časa ob iskanju informacij, kaj bi mi lahko pomagalo pri lajšanju posledic. Na neki tuji spletni strani sem zasledila informacijo o vlaknu Celliant, še malce brskala po spletu in odkrila vas. Rokavice sem testirala v teh mrzlih jutrih in lahko rečem, da so moje roke bistveno bolj tople in, da kasneje občutim reakcijo na prstih, kot z navadnimi rokavicami. Seveda je učinek rokavic kasnejši in manjši, če rokavice uporabljam na že mrzlih rokah. Vsekakor pa sem z njimi zelo zadovoljna.
Nevenka, Ilirska Bistrica
Preko televizijske oddaje sem se odločila za nakup vašega izdelka – nogavice za boljšo prekrvavitev nog. Ko sem jih prejela, sem si jih tudi takoj nadela na noge in po dveh dneh nošenja ugotovila, da resnično pomagajo.
Fani, Kamnik
Zelo sem vesela vaših artiklov. Natikače nosim cel dan, tudi s kačjim gelom se pogosto namažem po križu, saj mi zelo pomaga proti bolečinam.
Zofija, DSO Polzela
Že dolgo časa uporabljam vaš gel s konopljinim oljem, ki je pravo zlato. Preizkusila sem veliko protibolečinskih proizvodov, a proti revmi mi najbolje pomaga gel s konopljinim oljem. Rada bi vsem » nejevernim Tomažem« povedala, da je meni gel resnično pomagal pri revmi, ki jo imam že dolga leta.
Andrej, Ljubljana
Sem zvesti uporabnik Ultra+. Ta multivitaminski napitek sem začel jemati pred enim letom in od takrat naprej se veliko bolje počutim. Vesel sem, ker sem s pomočjo Ultre+ veliko bolj osredotočen, npr. pri vožnji ali opravljanju vsakodnevnih opravil. Prav tako mi pomaga, ko imam virozo ali sem prehlajen. Zadovoljen sem tudi z drugimi izdelki. Po britju uporabljam polžev gel, za bolečine v nogah ali križu pa venomer posežem po Kačjem gelu.
Gabrijela, Zagradec
Vesela sem, da sem si s pomočjo Gela s konopljinim oljem v celoti pozdravila luskavico na nogah!
Ramiro, Koper
Natikači so enkratni! So zelo udobni in nimam več težav s slabo prekrvavitvijo stopal!
Frančiška, Križevci
Najbolj sem vesela Gela s kačjim strupom, saj mi blaži bolečine v kolenih in križu, hitro učinkuje in sem z njim zelo zadovoljna!
Anica, Novo mesto
S pomočjo Oxygen Optimal rokavic si lajšam bolečine v sklepih prstov. Bolečine prej so bile tako hude, da ponoči nisem mogla spati. Sedaj nosim »čudežne rokavice«, bolečin ni, mravljinčenje je izginilo, sedaj lahko mirno opravljam vsakodnevna opravila ter seveda mirno spim!
Jožefa, Maribor
Ne predstavljam si, kako bi brez vaših Oxygen Optimal nogavic! Končno sem našla proizvod, ki mi resnično pomaga. Nimam več težav z mrzlimi stopali in zatekanjem nog!
Alojzija, Sevnica
Odločila sem se za nakup Kačjega gela in Nogavic s Celliantom. Kombinacija obojega je odlična. Po nogah me nič več ne trga, mrzle noge pa so moja preteklost. Res priporočam vsem, ki vas stalno zebe v noge.
Danica, Kranj
Z leti si nabiramo gube in tudi starostne pege so vse bolj vidne. Nekaj dni po uporabi Gela iz polževe sluzi sem že opazila rezultat – starostne pege na roki niso bile več tako temne.
Anica, Celje
Sem 80-letna gospa in bi bila še vedno rada lepa. Kupila sem Gel iz polževe sluzi in sem resnično navdušena. Videti sem 20 let mlajša, saj je zgladil moje gube.