fbpx

OXYGEN OPTIMAL COPATI + NOGAVICE

OXYGEN OPTIMAL COPATI + NOGAVICE

64,90 

Copati Oxygen Optimal vsebujejo vložek iz 100% Cellianta in tako klinično dokazano izboljšajo krvni obtok, povečajo nivo kisika v krvi in tkivih, uravnavajo telesno temperaturo nog, zmanjšujejo bolečine in krče v nogah, zmanjšujejo občutek težkih in utrujenih nog.

 

Šifra: 009 Kategorija:

Opis

Copati Oxygen Optimal vsebujejo vložek iz 100% Cellianta in tako klinično dokazano izboljšajo krvni obtok, povečajo nivo kisika v krvi in tkivih, uravnavajo telesno temperaturo nog, zmanjšujejo bolečine in krče v nogah, zmanjšujejo občutek težkih in utrujenih nog.

 

Podplat je izdelan iz poliuretana, ki zagotavlja lahkotnost in mehko oporo stopalu. Vložek iz 100%  Cellianta je med podplatom in spodnjim delom copatov, spodbuja prekrvavitev in poveča količino kisika v krvi in tkivu. Rezultat je, da se zmanjšajo bolečine, krči, mravljinčenje in otekanje nog.

 

Občutek težkih in utrujenih nog bo izginil v zelo kratkem času.

 

Izdelek je še eden izmed mnogih iz linije Oxigen Optimal, ki zagotavlja vrhunski občutek udobja in istočasno izvaja terapijo. Copate priporočamo ljudem, ki trpijo zaradi težav perifernega krvnega obtoka, krčev, mravljinčenja in bolečin v nogah, ki imajo zatečene noge, ljudem, ki so ves dan na nogah ali se težko premikajo. So zelo lahki in udobni, noge v njih dihajo in omogočajo lažje gibanje in dajejo občutek spočitih nog.

 

Copati so primerni za notranjo uporabo.

 

Vzdrževanje je preprosto, blago ščetkajte in osušite, tako zgornji del kot tudi podplat.

 

Na voljo v velikostih od 36 do 47.

 

 

 Zakaj nositi naše nogavice?

Nogavice so posebno oblikovane za ljudi, ki trpijo zaradi slabe periferne prekrvavitve, sladkorne bolezni, artritisa in artroze.

 

Stopalo je odebeljeno in s tem nudi dodatno udobnost diabetikom in ljudem, ki imajo občutljiva stopala. Šivi nad prsti so zunanji, elastika je izredno nežna, tako da ne stiska noge.

CELLIANT izboljša prekrvavitev, dovaja dodaten kisik v tkivo in podkožna tkiva (organizem) do 29%, uravnava telesno temperaturo, lajša bolečine, pospešuje celjenje ran, skrajšuje čas okrevanja po operacijah.

 

V kombinaciji z ustreznim izobraževanjem in uporabo ukrepov za izboljšanje zdravja stopal, lahko bolniki s sladkorno boleznijo prevzamejo nadzor nad težavami, povezanimi z diabetičnim stopalom. Pri tem jim lahko pomagajo naše nogavice iz Cellianta ali Holofibra. Te so danes zagotovo ena izmed najbolj naprednih znanstvenih nogavic na trgu in edine, ki pomagajo tistim, ki trpijo zaradi sladkorne bolezni (diabetično stopalo), pa tudi drugim, ki trpijo zaradi kakršne koli druge oblike motnje perifernega krvnega obtoka.

 

Nogavice so narejene iz sintetičnih vlaken, imenovanih Celliant/Holofiber z vsebnostjo mikroskopskih delcev, ki se nahajajo v katerikoli nogavici in se ne morejo sprati, saj so sestavni del gradiva. Niti Cellianta so patentirane in zaščitene s podporo in odobritvijo Ameriške Pediatrične Družbe (AMSE) in jih priporočajo tistim, ki trpijo zaradi sladkorne bolezni.

Mikroskopsko majhni delci – Celliant  vplivajo na vrnitev kinetične energije v telo, povečujejo oksigenacijo telesa in izboljšujejo prekrvavitev. To vodi do pozitivnih reakcij v telesu: do višjega nivoja kisika v krvi, hitrejšega celjenja ran, uravnavanja telesne temperature ter ohranjanja toplih stopal. Pri bolnikih, ki nosijo nogavice Celliant, dokazano učinkujejo v smislu povečanja dovoda kisika, uravnavanja telesne temperature in zmanjševanja občutka bolečine v primerjavi s tistimi, ki nosijo običajne nogavice

 

UPORABA / TERAPIJA:

Nogavice lahko nosite prvih 14 dni podnevi in ponoči.

Nosite jih lahko podnevi ali ponoči.

 

Barva:

  • Črna
  • Bela

 

Velikosti:

  • M = 36 – 38
  • L = 39 – 41
  • XL = 42 – 44
  • XXL = 45 – 47

 

Preprosto izberite velikost Oxygen Optimal copatov in priložili vam bom ujemajočo se velikost nogavic. V kolikor želite nogavice in copate v različnih velikostih, nam to napišite pri oddaji naročila, in sicer pod Opombe.

Dodatne informacije

Velikost

37

Mnenja

O izdelku ni še nobenega mnenja.

Mnenja lahko podajo le uporabniki, ki so izdelek kupili.