fbpx

OXYGEN OPTIMAL ŠPORTNE KRATKE NOGAVICE

Akcija!

OXYGEN OPTIMAL ŠPORTNE KRATKE NOGAVICE

28,00 

Vrhunske športne nogavice za tek so narejene iz bombaža v kombinaciji s 100% vlakni Cellianta, z namenom, da bi športnikom povečali športne zmogljivosti, zmanjšali možnost poškodb in pospešili regeneracijo mišic ter povečali ugodnost nošenja nogavic tekom športnih aktivnosti.

 

Celliant klinično dokazano povečuje volumen kisika v krvi in v podkožnih tkivih do 29%, prav tako izboljšuje prekrvavitev in regulira telesno temperaturo. Ne samo, da na ta način pridobljena moč in energija omogočata boljšo prekrvavljenost udov, ampak tudi krepita celotno mišično sestavo.

Šifra: 018 Kategorija:

Opis

Akcija traja od 6.12.2021 do 31.12.2021.

 

Vrhunske športne nogavice za tek so narejene iz bombaža v kombinaciji s 100% vlakni Cellianta, z namenom, da bi športnikom povečali športne zmogljivosti, zmanjšali možnost poškodb in pospešili regeneracijo mišic ter povečali ugodnost nošenja nogavic tekom športnih aktivnosti. Celliant klinično dokazano povečuje volumen kisika v krvi in v podkožnih tkivih do 29%, prav tako izboljšuje prekrvavitev in regulira telesno temperaturo. Ne samo, da na ta način pridobljena moč in energija omogočata boljšo prekrvavljenost udov, ampak tudi krepita celotno mišično sestavo.

 

Povečana količina kisika se kaže kot pomoč pri dvigu energije v organizmu.

 

Vemo, da aktivna vadba in napor izzoveta povišano izločanje mlečne kisline v mišična tkiva, kar povzroči bolečine v mišicah. Proizvodnja energije na celični ravni pospešuje okrevanje in regeneracijo mišičnega tkiva po vadbi in naporu. Obenem obnavlja moč v mišicah, ki je oslabljena tekom izvajanja športnih aktivnosti, zmanjšuje pojavljanje krčev v mišicah, edemov in odpravlja utrujenost v mišicah.

 

 

OPOZORILO: Izdelki Oxygen Optimal niso namenjeni za zaščito pred mehanskim, toplotnim ali kemičnim/biološkim tveganjem ali za zaščito pred električnim udarom. Poškodovani izdelki zmanjšujejo učinkovitost. Njihova uporaba ne ogroža zdravja.

 

Dostopne so v velikostih:

M = 36-38
L = 39-41
XL = 42-44
XXL = 45-47

 

Izdelek ne vsebuje nobenih snovi, ki bi lahko povzročale alergijske reakcije.

 

 

Dodatne informacije

Velikost

M = 36 – 38, L = 39 – 41, XL = 42 – 44, XXL = 45 – 47

Mnenja

O izdelku ni še nobenega mnenja.

Mnenja lahko podajo le uporabniki, ki so izdelek kupili.