fbpx
Akcija!

OXYGEN OPTIMAL LEDVIČNI PAS

36,00 

Tako kot vsi izdelki iz Cellianta, tudi ledvični pas izvaja enako terapijo: poveča prekrvavitev, obogati kri s kisikom, uravnava telesno temperaturo in je klinično dokazano, da zmanjšuje bolečino. Ledvični pas priporočmo ljudem, ki trpijo zaradi različnih zdravstvenih težav v ledvenem delu hrbtenice (lumbago, išias, discushernia,…), ljudem, ki imajo težave z ledvicami (na dializi ali po presaditvi ledvic) …

Šifra: 100 Kategorija:

Opis

Akcija traja od 6.12.2022 do 31.12.2023.

 

Tako kot vsi izdelki iz Cellianta, tudi ledvični pas izvaja enako terapijo: poveča prekrvavitev, obogati kri s kisikom, uravnava telesno temperaturo in je klinično dokazano, da zmanjšuje bolečino. Ledvični pas priporočamo ljudem, ki trpijo zaradi različnih zdravstvenih težav v ledvenem delu hrbtenice (lumbago, išias, discushernia,…), ljudem, ki imajo težave z ledvicami (na dializi ali po presaditvi ledvic), saj se s povečanjem volumna kisika izboljša mikrocirkulacija in s tem se izboljša samo delovanje ledvic.

 

Prav tako se priporoča vsem, ki imajo bolečine v kolkih, oziroma so le – te operirali, saj ta ledvični pas pripomore k hitrejšemu okrevanju. Seveda ne smemo pozabiti tudi na boleče menstrualne težave in vnetja jajčnikov.

 

Preprosto ga obrnete na sprednji del telesa, bolečine in krči se bodo hitro zmanjšali.

 

Primeren je za vsakogar, tudi za nosečnice.

 

Na voljo v treh velikostih:

 

L, XL, XXL

 

Na voljo v velikostih:

Ženska konfekcija
Moška konfekcija
Obseg pasu
do št. 42 (L)
do št. 54 (L)
L= do 120 cm
od 42 do 50 (XL)
od 56 (XL)
XL= od 120 do 150 cm
XXL= nad 150 cm

Dodatne informacije

Velikost

L, XL, XXL

Mnenja

O izdelku ni še nobenega mnenja.

Mnenja lahko podajo le uporabniki, ki so izdelek kupili.