fbpx

OXYGEN OPTIMAL KRATKE NOGAVICE

Akcija!

OXYGEN OPTIMAL KRATKE NOGAVICE

(1 mnenje stranke)

30,00 

Nogavice so posebno oblikovane za ljudi, ki trpijo zaradi slabe periferne cirkulacije, sladkorne bolezni, artritisa in artroze. Stopalo je odebeljeno in s tem nudi dodatno udobnost diabetikom in ljudem, ki imajo občutljiva stopala. Šivi nad prsti so zunanji, elastika je izredno nežna, tako da ne stiska noge.

Šifra: 101-102 Kategorija:

Opis

Akcija traja od 6.12.2021 do 31.12.2021.

 

Nogavice so posebno oblikovane za ljudi, ki trpijo zaradi slabe periferne cirkulacije, sladkorne bolezni, artritisa in artroze.

 

Stopalo je odebeljeno in s tem nudi dodatno udobnost diabetikom in ljudem, ki imajo občutljiva stopala. Šivi nad prsti so zunanji, elastika je izredno nežna, tako da ne stiska noge.

CELLIANT izboljša cirkulacijo, dovaja dodaten kisik v tkivo in podkožna tkiva (organizem) do 29%, uravnava telesno temperaturo, lajša bolečine, pospešuje celjenje ran, skrajšuje čas okrevanja po operacijah.

 

 

Zakaj nositi naše nogavice?

 

V kombinaciji z ustreznim izobraževanjem in uporabo ukrepov za izboljšanje zdravja stopal, lahko bolniki s sladkorno boleznijo prevzamejo nadzor nad težavami, povezanimi z diabetičnim stopalom. Pri tem jim lahko pomagajo naše nogavice iz Cellianta ali Holofibra. Te so danes zagotovo ena izmed najbolj naprednih znanstvenih nogavic na trgu in edine, ki pomagajo tistim, ki trpijo zaradi sladkorne bolezni (diabetično stopalo), pa tudi drugim, ki trpijo zaradi kakršne koli druge oblike motnje perifernega krvnega obtoka.

 

Nogavice so narejene iz sintetičnih vlaken, imenovanih Celliant/Holofiber z vsebnostjo mikroskopskih delcev, ki se nahajajo v katerikoli nogavici in se ne morejo sprati, saj so sestavni del gradiva. Niti Cellianta so patentirane in zaščitene s podporo in odobritvijo Ameriške Pediatrične Družbe (AMSE) in jih priporočajo tistim, ki trpijo zaradi sladkorne bolezni.

Mikroskopsko majhni delci – Celliant  vplivajo na vrnitev kinetične energije v telo, povečujejo oksigenacijo telesa in izboljšujejo prekrvavitev. To vodi do pozitivnih reakcij v telesu: do višjega nivoja kisika v krvi, hitrejšega celjenja ran, uravnavanja telesne temperature ter ohranjanja toplih stopal. Pri bolnikih, ki nosijo nogavice Celliant, dokazano učinkujejo v smislu povečanja dovoda kisika, uravnavanja telesne temperature in zmanjševanja občutka bolečine v primerjavi s tistimi, ki nosijo običajne nogavice

 

UPORABA / TERAPIJA:

Nogavice lahko nosite prvih 14 dni podnevi in ponoči.

Nosite jih lahko podnevi ali ponoči.

 

Barva:

  • Črna
  • Bela

 

Velikosti:

  • M = 36 – 38
  • L = 39 – 41
  • XL = 42 – 44
  • XXL = 45 – 47

Dodatne informacije

Barva

Črna, Bela

Velikost

M = 36 – 38, L = 39 – 41, XL = 42 – 44, XXL = 45 – 47

1 review for OXYGEN OPTIMAL KRATKE NOGAVICE

  1. terra_shop2018 (preverjena stranka)

    Dobre nogavice!

Mnenja lahko podajo le uporabniki, ki so izdelek kupili.