fbpx

Celliant

KAJ JE CELLIANT?

Kaj je Celliant in kako deluje?

Celliant so mikroskopsko majhni delci mineralov, občutljivi na svetlobo, ki so vtkani ali vstavljeni v vlakna, ta vlakna pa v izdelke.

 

S povečanjem ravni kisika v telesu Celliant klinično dokazano sprosti bolečino telesa, spodbuja hitrejše celjenje ran, poveča atletske sposobnosti in pomaga uravnavati telesno temperaturo.

Celliant je posebej oblikovano vlakno, ki je lahko vpleteno, vtkano ali dodano k materialu in s tem izboljša kvaliteto oblačila, posteljnine ali medicinskih izdelkov. Klinično dokazano je, da izdelki, obogateni s Celliantom odpravijo bolečino, povečajo udobje in pomagajo pri zdravljenju na način, da zvišuje raven kisika v krvi in tkivih ter uravnava telesno temperaturo in izboljša telesno zmogljivost. Celliant je na voljo v veliko različnih izdelkih, ki se uporabljajo za spanje, šport, zdravljenje in povečanje kakovosti življenja.

Vsestranska uporaba Cellianta:

Celliant je zaradi svojih odličnih rezultatov prisoten v različnih izdelkih in je izjemno trajen material, saj so vlakna občutljiva le na toploto. V našem asortimanu boste našli pestro izbiro izdelkov, ki izboljšujejo zdravje in počutje ter nas napolnijo z dodatno energijo.